Klantenervaringen

Heb je last van één of twee vervelende kwaaltjes? Wij hebben onze vele klantenverhalen verzameld, zodat je kunt ontdekken hoe anderen baat hebben gehad bij de ingrediënten in onze producten. Deze verhalen bestrijken een breed scala aan uitdagingen, variërend van vocht vasthouden en vermoeide voeten tot een opgeblazen gevoel.

Zoek het product waarin je geïnteresseerd bent of door de vele persoonlijke ervaringen bladeren.

"Het werkt voor mij"

"Het werkt voor mij"

Bjørn neemt het natuurmiddel Sabalix met extract van de zaagbladpalm voor het behoud van een normale prostaat en hulp bij het ophouden van de urine*. Naarmate jeg ouder wordt kan de prostaat groeien, wat het plassen kan beïnvloeden. Bjørn geniet echter van de vrijheid die de natuur biedt, omdat Sabalix goed is voor de prostaatfunctie.

*Gezondheitsclaim in afwachting van Europese toelating

Tags: sabalix
- Mijn haar is voller

- Mijn haar is voller

Liselotte Ersgaard begon Hair Grow een beetje toevallig te gebruiken, maar het bleek een fantastisch idee te zijn. Haar haar war jarenlang futloos en miste volume. Na het gebruik van de supplementen merkte Liselotte en ook haar vrienden, kennissen en kapper dat er iets bijzonders aan de hand was met haar haar.
Tags: Hair Grow
De diepte van haar rimpels bleven minder

De diepte van haar rimpels bleven minder

Als toegewijde hockeymoeder met een fulltime baan en beperkte vrije tijd, had Caroline moeite om de tijd en het inzicht te vinden om voor haar huid te zorgen. Vaak waren het maar korte periodes met verschillende crèmes, maar toen Collagen Skin Anti-Aging onderdeel werd van Caroline's dagelijkse routine, begon ze een verschil van haar huid te merken.
Een aanrader

Een aanrader

Per Erik zag hoe één van zijn goede vrienden altijd naar de WC moest tijdens het golfen en besloot om zijn prostaat op tijd in goede conditie te houden."Vroeger moest ik ’s nachts soms vaker mijn bed uit om naar de WC te gaan. Tegenwoordig raad ik Sabalix aan, aan al mijn mannelijke vrienden en kennissen."
Tags: sabalix
Een helpende hand voor mijn gewrichten 

Een helpende hand voor mijn gewrichten 

– Vooral wanneer ik ’s avonds op de bank zat te ontspannen met mijn breiwerk, voelde ik dat ik ouder werd. Ik merkte het in mijn schouders dat het misschien niet zo ontspannend was. Dus besloot ik om Artroform te proberen.
Tags: Artroform
Een hulp voor mijn zware benen...en ook als ik onderweg ben

Een hulp voor mijn zware benen...en ook als ik onderweg ben

"Ik heb weleens zware en vermoeide benen. Al sinds ik een tiener was, denk ik". Dat zegt de gepensioneerde architecte Anna-Maria, die vandaag de dag een tevreden gebruiker is van het product Hydrolet. Haar passie voor architectuur heeft haar naar alle uithoeken van de wereld gebracht en als praktiserend architect werd haar werkende leven ook gekenmerkt door veel zittende dagen op kantoor. Lange vluchten, autoritten en urenlang zitten aan een bureau kunnen weleens vermoeide benen geven.
Tags: Hydrolet
Een ondersteuning voor een lange werkdag

Een ondersteuning voor een lange werkdag

Als eigenaar van een plantenkwekerij begint Bibbi vroeg in de ochtend met werken en eindigt ze laat in de avond. Het is niet ongebruikelijk dat ze dagelijks 12-14 uur actief is. "Tuinieren is mijn grote passie. Ik leef en adem voor planten en het contact met mijn klanten die van tuinieren houden. En ik ben van plan om nog vele jaren door te gaan," lacht Bibbi. Lange werkdagen kunnen vermoeiend zijn voor de benen. Bibbi kan dit eker bevestigen. "Het is leuk werk, maar ook zwaar. Het feit dat ik rondhang in een hete kas maakt het er niet bepaald beter op," lacht Bibbi.
Tags: Hydrolet
Hulp voor mijn aderen en zware benen

Hulp voor mijn aderen en zware benen

De 56-jarige Marianne leidt een actief leven en ze weet hoe het voelt om vermoeide benen te hebben. Toen ze toevallig Venolet vond, besloot ze het te proberen. Dit voedingssupplement bevat tabletten met natuurlijke ingrediënten, waaronder druivenpitextract. Dit ingrediënt is gunstig voor het behoud van soepele aderen, wat kan helpen bij zware en vermoeide benen en bij ontsierende aderen.* Ze heeft er geen moment spijt van gehad en is vandaag een grote fan van het product. *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating
Tags: Venolet
Ik kreeg hulp voor mijn gewrichtsproblemen

Ik kreeg hulp voor mijn gewrichtsproblemen

Mona leeft een actief seniorleven, ondanks het feit dat ze vroeger fysiek zwaar werk heeft gedaan. Ze neemt dagelijks Movizin Complex voor soepele gewrichten.
Protest van haar knieën

Protest van haar knieën

De 58-jarige Marlena was van plan om een droomreis naar Kilimanjaro te maken. Een vriendin bleek een goede oplossing te hebben, toen het te veel werd.
Tags: Cartiflex II
Zo houd ik mijn cholesterolspiegel op peil

Zo houd ik mijn cholesterolspiegel op peil

Het cholesterol in het bloed merk je niet in het dagelijks leven. Zo denken veel mensen, net als de 57-jarige Sally Larsen uit Denemarken. Vier jaar geleden besloot ze echter om er iets actiefs aan te doen. 
Tags: ChoLevel
Zo kreeg ik hulp bij erectie

Zo kreeg ik hulp bij erectie

Een goed seksleven is altijd heel belangrijk geweest voor de 64-jarige Fredrik. Hij besloot een jaar geleden om hulp te zoeken om het goede seksleven te bewaren. Het kwam echt als een verrassing dat dit op een meer natuurlijke manier kon.
Tags: Virizil