"Het werkt voor mij"

"Het werkt voor mij"

Bjørn neemt het natuurmiddel Sabalix met extract van de zaagbladpalm voor het behoud van een normale prostaat en hulp bij het ophouden van de urine*. Naarmate jeg ouder wordt kan de prostaat groeien, wat het plassen kan beïnvloeden. Bjørn geniet echter van de vrijheid die de natuur biedt, omdat Sabalix goed is voor de prostaatfunctie.

*Gezondheitsclaim in afwachting van Europese toelating

Tags: sabalix
- Mijn haar is voller

- Mijn haar is voller

Liselotte Ersgaard begon Hair Grow een beetje toevallig te gebruiken, maar het bleek een fantastisch idee te zijn. Haar haar war jarenlang futloos en miste volume. Na het gebruik van de supplementen merkte Liselotte en ook haar vrienden, kennissen en kapper dat er iets bijzonders aan de hand was met haar haar.
Tags: Hair Grow
De diepte van haar rimpels bleven minder

De diepte van haar rimpels bleven minder

Als toegewijde hockeymoeder met een fulltime baan en beperkte vrije tijd, had Caroline moeite om de tijd en het inzicht te vinden om voor haar huid te zorgen. Vaak waren het maar korte periodes met verschillende crèmes, maar toen Collagen Skin Anti-Aging onderdeel werd van Caroline's dagelijkse routine, begon ze een verschil van haar huid te merken.
De structuur van mijn huid is zichtbaar verbeterd

De structuur van mijn huid is zichtbaar verbeterd

Als de tijd krap is, staat huidverzorging niet hoog op de prioriteitenlijst. Daar kan Mathilde Legaard over meepraten. Ze is een alleenstaande moeder van twee jongens en voor haar is het cruciaal dat de dagelijkse huidverzorgingsroutine zowel gemakkelijk als effectief is. Juist deze eigenschappen heeft Mathilde gevonden in Collagen Skin Anti-Aging. En nu beginnen de vriendinnen opmerkingen te maken over hoe stralend en zacht haar huid eruitziet.
Een aanrader

Een aanrader

Per Erik zag hoe één van zijn goede vrienden altijd naar de WC moest tijdens het golfen en besloot om zijn prostaat op tijd in goede conditie te houden."Vroeger moest ik ’s nachts soms vaker mijn bed uit om naar de WC te gaan. Tegenwoordig raad ik Sabalix aan, aan al mijn mannelijke vrienden en kennissen."
Tags: sabalix
Een helpende hand voor mijn gewrichten 

Een helpende hand voor mijn gewrichten 

– Vooral wanneer ik ’s avonds op de bank zat te ontspannen met mijn breiwerk, voelde ik dat ik ouder werd. Ik merkte het in mijn schouders dat het misschien niet zo ontspannend was. Dus besloot ik om Artroform te proberen.
Tags: Artroform
Hulp voor mijn aderen en zware benen

Hulp voor mijn aderen en zware benen

De 56-jarige Marianne leidt een actief leven en ze weet hoe het voelt om vermoeide benen te hebben. Toen ze toevallig Venolet vond, besloot ze het te proberen. Dit voedingssupplement bevat tabletten met natuurlijke ingrediënten, waaronder druivenpitextract. Dit ingrediënt is gunstig voor het behoud van soepele aderen, wat kan helpen bij zware en vermoeide benen en bij ontsierende aderen.* Ze heeft er geen moment spijt van gehad en is vandaag een grote fan van het product. *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating
Tags: Venolet
Ik kreeg hulp voor mijn gewrichtsproblemen

Ik kreeg hulp voor mijn gewrichtsproblemen

Mona leeft een actief seniorleven, ondanks het feit dat ze vroeger fysiek zwaar werk heeft gedaan. Ze neemt dagelijks Movizin Complex voor soepele gewrichten.
Onzettend blij mee

Onzettend blij mee

Bjørn uit Noorwegen woont op de 9e verdieping in het mooie Kobbervikdal. Hij is een actief buitenmens en houdt van wandelen."Ik neem nu de tabletten een tijdje in en ik ben er ontzettend blij mee. Sabalix is een goede hulp voor mij en ik vind het geweldig dat het product gebaseerd is op planten uit de natuur."
Tags: sabalix
Protest van haar knieën

Protest van haar knieën

De 58-jarige Marlena was van plan om een droomreis naar Kilimanjaro te maken. Een vriendin bleek een goede oplossing te hebben, toen het te veel werd.
Tags: Cartiflex II
Zo houd ik mijn cholesterolspiegel op peil

Zo houd ik mijn cholesterolspiegel op peil

Het cholesterol in het bloed merk je niet in het dagelijks leven. Zo denken veel mensen, net als de 57-jarige Sally Larsen uit Denemarken. Vier jaar geleden besloot ze echter om er iets actiefs aan te doen. 
Tags: ChoLevel
Zo kreeg ik hulp bij erectie

Zo kreeg ik hulp bij erectie

Een goed seksleven is altijd heel belangrijk geweest voor de 64-jarige Fredrik. Hij besloot een jaar geleden om hulp te zoeken om het goede seksleven te bewaren. Het kwam echt als een verrassing dat dit op een meer natuurlijke manier kon.
Tags: Virizil