Zo kreeg ik hulp bijerectie en uithoudingsvermogen

Een goed seksleven is altijd heel belangrijk geweest voor de 64-jarige Fredrik. Hij besloot een jaar geleden hulp te zoeken om het goede seksleven te bewaren. Het kwam echt als een verrassing dat dit op een meer natuurlijke manier kon.

Het gevoel van mannelijkheid wordt vaak verbonden met het seksleven, energieniveau of vitaliteit. Er zijn zaken die je leven kunnen doen veranderen en dat is heel normaal. Dat weet Fredrik maar al te goed. In verband met een schouderblessure en een periode met veel gepieker kwam het seks- en energieniveau heel natuurlijk op een waakvlammetje te staan.

De helpende hand van Moeder Natuur

“Ik ben een man in de bloei van mijn leven, zei ik tegen mezelf. Dit is het moment om echt alles te geven en van het leven te genieten”, vertelt Fredrik, die al snel hulp zocht via het internet.

Toen hij een behandeling kreeg voor zijn schouder, kreeg hij advies, dat een grote invloed zou hebben. Hij vernam dat ginseng de energie en potentie kan ondersteunen.* Het natuurlijke ingrediënt wekte onmiddellijk Fredriks interesse. Hij ging op zoek naar een plantaardig en natuurlijk produkt.

- Toen ik Wellvita’s advertentie voor Virizil zag, was ik onder de indruk. Virizil zijn tabletten met concentraat van ginseng, aminozuren en zink. Het leek me perfect en heb meteen een doosje besteld... het is de beste beslissing die ik in lange tijd genomen heb. Ik ben erg tevreden over Virizil.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

- Het is de bestebeslissing die ik in lange tijd genomen heb. Ik ben erg tevreden over Virizil, zegt Fredrik.

Probeer Virizil voor de helft van de prijs

Virizil, met onder andere ginseng en het mineraal zink, kan u helpen bij het bevorderen en verbeteren van erecties, evenals het behouden van normaal testosteronniveau in het bloed*.
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Kan het zeker en vast aanbevelen

De potentie en het seksleven van een man zijn vaak een verhaal op zich. Het ligt heel gevoelig en er hangt ook best wel een taboe over wat er in de slaapkamer gebeurd. Maar Fredrik wou hier niet aan toegeven. Hij wou er openlijk over praten. Virizil wil hij daarom ook aanraden aan al zijn vrienden en kennissen.

- Waarom niet? Ik wil ook andere mensen helpen die, net als ik, de plantaardige en natuurlijke
ingrediënten van de tabletten kunnen leren kennen. Virizil is een geheim dat ik maar al te graag met iedereen wil delen, glimlacht de openhartige man.

[col=#20BB8B/Uithoudingsvermogen] en energie - lichamelijk en geestelijk [col=#20BB8B/welzijn] - mannelijke [col=#20BB8B/potentie]*

*Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn, uithoudingsvermogen en energieniveau.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Doe zoals Fredrik en probeer Virizil vandaag nog