We willen tevreden klanten

Bij Wellvita zijn we trots op het goede effect van onze producten. Ze werken voor de meeste mensen - daarom geven we compensatie aan degenen die na 3 maanden gebruik niet het gewenste effect ervaren. Met onze tevredenheidsgarantie krijgt u de mogelijkheid om een nieuw voedingssupplement met €10 korting uit te proberen, zodat u een product kunt vinden dat bij u past. De garantie geldt voor al onze supplementen. Zowel producten die op korte alsook lange termijn werken.

Heb geduld - de natuur neemt zijn tijd

We raden u over het algemeen aan om uw product 12 weken te gebruiken, voordat u evalueert of het voor u werkt of niet. We doen dit omdat de ingrediënten in onze producten langzaam en geleidelijk in het lichaam worden opgenomen en het kan enige tijd duren om het volledige effect te voelen. Als u drie maanden na aankoop niet tevreden bent, kunt u profiteren van onze tevredenheidsgarantie.  

Haal het meeste uit uw product

1. Belangrijk om de dagelijkse dosis te onthouden

2. Vermijd pauzes - stop niet in het midden van uw behandeling 

3. Aarzel nooit om ons te bellen, als u hulp of raad nodig heeft.
Bel ons op: 020 - 26 23 600 of Mail: klantenservice@wellvita.nl

Hoe gebruik te maken van onze tevredenheidsgarantie

Wilt u gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie, neem dan contact op met onze klantenservice op 020 - 26 23 600 (MAN-DON 08:00-16:00 & VRIJ: 08:00-14:30). De garantie geldt voor een breed scala aan producten, maar kan pas na 3 maanden worden gebruikt. Zoek naar het groene label "tevredenheidsgarantie" op de productpagina of neem contact op met de klantenservice.

 

Gebruik uw korting op een nieuw product

Het goede aan de tevredenheidsgarantie van Wellvita is dat u het kunt gebruiken om een ander optioneel voedingssupplement te proberen.

Wilt u gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie of meer weten, bel dan onze klantenservice op 020 - 26 23 600 (MAN-DON 08:00-16:00 & VRIJ: 08:00-14:30).
Wij kunnen u informeren over onze producten, vragen beantwoorden en u op weg helpen.