Over ons

Wellvita is gebaseerd op kennis van de positieve gezondheidseffecten van veel natuurlijke planten, kruiden en mineralen. Bij Wellvita hebben we een schat aan ervaring en expertise, die generaties lang is opgebouwd – en die vandaag de dag wordt gecombineerd en verfijnd met moderne technologie en nieuwe kennis.

We zijn er altijd voor u.

Scandinavische kwaliteit en geloofwaardigheid sinds 1983

Het zaadje van Wellvita’s succes werd meer dan 39 jaar geleden in Denemarken gepland door Torben Pedersen. Een klein familiebedrijf schoot wortel, groeide en was al snel gevestigd in heel Scandinavië. . 

In 2010 kreeg Wellvita zijn huidige naam en in dezelfde deal begonnen we onze producten online te verkopen. Een nieuwe basis voor het voortdurende succes van het bedrijf werd gelegd: om kwaliteitsproducten zonder dure tussenpersonen rechtstreeks aan de klanten te kunnen verkopen. Makkelijk, handig en goedkoop.

Wellvita heeft ongeveer 80 werknemers in Nederland, België, Duitsland en de Scandinavische landen.
Bij Wellvita werken er opgeleide gezondheidsadviseurs die veel weten veel over gezondheid, en ze kunnen u te woord staan, wanneer u vragen hebt. 

Maar goede prijzen en een goed werkende website zijn niet het enige dat nodig is om veel tevreden klanten de website keer op keer te laten bezoeken. De doorslaggevende reden voor het grote succes van Wellvita is, dat de effectieve producten niet de enige zijn. Het bieden van uitzonderlijk goede en eerlijke service maakt deel uit van onze bedrijfscultuur – en onze
getalenteerde gezondheidsadviseurs bieden op werkdagen, elke dag,
persoonlijke en competente begeleiding. Bij hen krijgt u goed advies, heldere spraak en aangepaste zorg. 

Zorg goed voor uw lichaam - uw hele leven

Wij hebben ons gespecialiseerd om u te helpen, wanneer u halverwege uw leven, of langer, bent gekomen. U, die dát stadium van volwassenheid heeft bereikt, welke voor vele anderen de beste blijkt te zijn. U heeft geleidelijk aan geleerd, wat u levenskwaliteit en voldoening geeft. En u bent waarschijnlijk oog geneigd om daar prioriteit aan te geven. Natuurlijk kan het een issue worden, wanneer er leeftijdsgebonden ongemakken tot stand komen. En daar zijn wij goed in bij Wellvita, om u daarmee te helpen.

Tientallen jaren ervaring betekent, dat we u kunnen helpen om de uitdagingen aan te gaan, die van nature een lang en actief volwassen leven met zich meebrengen.
We hebben de producten en de specifieke kennis, die u kan helpen met uw ongemakken en uw levenskwaliteit te verhogen.

Verzameld in de natuur - geoptimaliseerd door technologie

Oftewel is het vrij eenvoudig. Er zijn veel planten in de natuur, die een positieve uitwerking kunnen hebben op onze gezondheid en ons welzijn. Wortels, bessen, bloemen of bijvoorbeeld het sap van een bepaalde boom. Allerlei plantaardige
ingrediënten, die al eeuwen bekend en gebruikt worden vanwege hun gunstige eigenschappen. Een gering deel is sindsdien niet effectief gebleken, maar in de loop der jaren heeft de wetenschap vele andere erkend vanwege hun fysiologisch effect. Wellvita is juist gebaseerd op kennis van de positieve gezondheidseffecten van veel natuurlijke planten, kruiden en mineralen. Bij Wellvita hebben we een schat aan ervaring en expertise, die generaties lang is opgebouwd – en die vandaag de dag wordt gecombineerd en verfijnd met moderne technologie en nieuwe kennis.