”De structuurvan mijn huid is zichtbaar verbeterd

Als de tijd krap is, staat huidverzorging niet hoog op de prioriteitenlijst. Daar kan Mathilde Legaard over meepraten. Ze is een alleenstaande moeder van twee jongens en voor haar is het cruciaal dat de dagelijkse huidverzorgingsroutine zowel gemakkelijk als effectief is. Juist deze eigenschappen heeft Mathilde gevonden in Collagen Skin Anti-Aging. En nu beginnen de vriendinnen opmerkingen te maken over hoe stralend en zacht haar huid eruitziet.

Collagen Skin Anti-Aging is samengesteld met VERISOL® collageen, een ingrediënt dat is ontworpen om de elasticiteit en structuur van de huid te verbeteren, rimpels te verminderen en cellulitis te minimaliseren.

Druk dagelijks leven

De 39-jarige Mathilde uit Esbjerg is pedagoog en moeder met een grote M voor twee actieve jongens. Een druk dagelijks leven met veel activiteiten en een actief vrijetijdsleven laat Mathilde niet veel tijd over om voor zichzelf en haar huid te zorgen. Mathilde heeft eerder geprobeerd een goede huidverzorgingsroutine op te zetten en ze zegt:

- Ik heb verschillende crèmes en maskers geprobeerd - maar het kost gewoon tijd. Tijd die ik eigenlijk niet denk te hebben. Of die ik liever aan iets anders besteed.

Een verandering die wordt opgemerkt

Toen Mathilde las dat Wellvita proefpersonen zocht voor het nieuwe product Collagen Skin Anti-Aging, was haar nieuwsgierigheid toch gewekt. Ze heeft eerder gelezen hoe collageenproducten de huid effectief van binnenuit verzorgen en rimpels kunnen helpen verminderen.

- Nu ben ik 4 maanden proefpersoon bij Collagen Skin Anti-Aging en het is zeker niet iets waar ik spijt van heb, zegt Mathilde met een grote glimlach. Ze voelt een duidelijk verschil op haar huid.
- Ik heb een mooiere gloed, en de structuur van mijn huid is zichtbaar beter geworden.

De verandering is niet onopgemerkt gebleven bij de vriendinnen van Mathilde, die enthousiast merken dat ze er frisser uitziet dan voorheen.
- Dan moet ik toegeven, dat ik dagelijks een supplement met collageen slik, lacht Mathilde.

-Ik kan Collagen Skin Anti-Aging zeker andere vrouwen aanraden. Als je, net als ik, een actief leven leidt, dan is het gewoon gemakkelijk - en het heeft iets heel goeds voor mijn huid gedaan. Het is zonder twijfel een routine waar ik me aan houd.

Een slimme oplossing in een druk dagelijks leven

Het is niet alleen het zichtbare effect dat Collagen Skin Anti-Aging op haar huid heeft waar Mathilde dol op is. Ze ziet ook het voordeel in hoe eenvoudig en gemakkelijk het product te gebruiken is.

 - Het is eigenlijk een slimme oplossing; een klein sachet met het poeder, dat nauwkeurig is gedoseerd. Ik doe het gewoon in het glas water dat ik 's ochtends drink - dan hoef ik niets meer te doen om voor mijn huid te zorgen. En het poeder is helemaal smaakloos en gemakkelijk op te lossen in het water, vertelt Mathilde en lacht verder:

- Ik kan Collagen Skin Anti-Aging zeker andere vrouwen aanraden. Als je, net als ik, een actief leven leidt, dan is het gewoon gemakkelijk - en het heeft iets heel goeds voor mijn huid gedaan. Het is zonder twijfel een routine waar ik me aan houd. Ik ben er fan van.

Huidverzorging van [col=#20BB8B/binnenuit] met Collagen Skin Anti-Aging:
vermindert rimpels, behoudt de stevigheid van de huid en verbetert de elasticiteit ervan.

Doe zoals Mathilde en probeer Collagen Skin Anti-Aging vandaag nog