Het werkte voor mij

Marlena, een vrouw van 58 jaar oud, heeft altijd een actief leven geleid waarin ze genoot van activiteiten zoals fietsen en kajakken. Echter, op een bepaald moment begonnen haar knieën haar in de steek te laten. Dit bracht haar langverwachte reis naar de Kilimanjaro in gevaar. Gelukkig raadde een vriendin haar Cartiflex ll aan en stelde voor om het product uit te proberen. Na enige tijd merkte Marlena op dat de ingrediënten van dit product een zeer positief effect op haar hadden.

Boswellia kan de productie van collageen bevorderen en bijdragen aan het behoud van comfortabele gewrichten*. Dit supplement bevat tevens collageen en voedingsstoffen die op verschillende manieren gunstig zijn voor de botten, het kraakbeen, het bindweefsel en de spieren in uw lichaam*.
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

De gewrichten dreigden een einde te maken aan een droomreis

Marlena is wat de meeste mensen zouden omschrijven als ‘een echte powervrouw’. Ze heeft altijd een actief leven geleid. Doordeweeks neemt ze haar fiets of skeelers naar haar werk, en als het weer het toelaat kan ze kajakken langs een stroom, die haar rechtstreeks naar de werkplek leidt, waar ze werkt als Key account- en Sales support.

Ze brengt haar vakanties door in haar chalet, die midden in de prachtige natuur ligt - en die volgens Marlena een balsem is voor de ziel.

Het was Marlena's grote liefde voor het actieve leven en niet in de laatste plaats voor de natuur, dat ze begon te dromen om de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, te beklimmen. En Marlena is niet bang voor een uitdaging.
- Ik ben altijd avontuurlijk geweest en geen enkele fysieke uitdaging is mij te gek. Ik ben iemand, die liever ja dan nee zegt.

- Mijn vriendin, die zelf Cartiflex II gebruikt, raadde me aan om het product te proberen. De ingrediënten vervulden mijn verwachtingen. Ik kon mijn voorbereidingen voor de reis voortzetten en het lukte me om de top van de Kilimanjaro te bereiken. 

Protest van haar knieën

De tijd voorafgaand aan de reis naar Kilimanjaro stond in het teken van zware training, die hoge fysieke eisen stelde aan Marlena. Tijdens deze voorbereidingen begon Marlena zich zorgen te maken over haar knieën.

Met een actieve levensstijl zoals die van Marlena, is het niet ongebruikelijk, dat de gewrichten wat ondersteuning nodig hebben, en in het geval van Marlena waren het de knieën die nee zeiden. Maar Marlena was nog niet klaar om een einde te maken aan haar droomreis. Daarom onderzocht ze de mogelijkheden om hulp voor haar knieën te krijgen.

Hulp uit de natuur

- Ik heb altijd een groot vertrouwen gehad in op de natuur gebaseerde supplementen, dus voor mij was het vanzelfsprekend om op zoek te gaan naar een natuurlijke hulp voor mijn knieën.
Marlena probeerde verschillende producten, maar deze voldeden niet aan de verwachtingen. 

- Mijn vriendin, die zelf Cartiflex II gebruikt, raadde me aan om het product te proberen. De ingrediënten vervulden mijn verwachtingen. Ik kon mijn voorbereidingen voor de reis voortzetten en het lukte me om de top van de Kilimanjaro te bereiken. Daar ben ik trots op - en het heeft ervoor gezorgd dat ik meer wil!

- Mijn volgende doel is de Andes, en de training zou waarschijnlijk goed moeten gaan, want nu heb ik Cartiflex II, lacht Marlena.

[col=#20BB8B/Collageen] en behoud van soepele gewrichten - [col=#20BB8B/Dubbele werking] voor uw gewrichten*

Boswellia, kan zowel bijdragen aan de aanmaak van collageen als aan comfortabele gewrichten*.
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Doe zoals Marlena en probeer Cartiflex ll vandaag nog