"Ik heb hulp gekregen voor mijn gewrichten"

„‘s Ochtends was ik vaak moe en kwam ik moeilijk op gang. Ik werd me ervan bewust dat ik een beetje hulp kon gebruiken de komende 20-25 jaar op de arbeidsmarkt.”

Movizin Complex is gebaseerd op gember, wat helpt de gewrichten soepel te houden, samen met rozenbottel, ook voor het behoud van soepele gewrichten*. Het toegevoegde boswellia is voor een natuurlijke ondersteuning van de gewrichtsfunctie*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Fysiek zwaar werk

De eerste helft van Mona’s werkleven is fysiek veeleisend geweest voor haar lichaam. Eerst werkte ze als zelfstandige, met een eigen supermarkt en vervolgens had ze een aantal jaren in een baan waar ze zware medische apparatuur moest hanteren. Het werk was fysiek zwaar voor haar schouders en armen.

„Het was echt een vermoeiende tijd”, herinnert Mona zich.

Cadeautje van mijn coach

- Een van de coaches op de sportschool waar Mona traint, heeft haar aanbevolen de training aan te vullen met Movizin Complex, wat gebaseerd is op planten uit de natuur en kan helpen om de gewrichten soepel te houden.

„Hij vergeleek het skelet met een machine: Als je de bewegende onderdelen extra goed verzorgt, behouden ze hun natuurlijke functie langer.”

Mona bestelde de eerste verpakking en daar is ze nog steeds blij mee. 

„Wetend dat ik alles doe om voor mijn lichaam te zorgen geeft me een goed gevoel”, zegt ze met een glimlach.

„Als er iets is wat mijn harde werk me heeft geleerd, is het dat ik mijn lichaam en mijn gezondheid niet voor lief moet nemen. Vandaag let ik veel beter op het verzorgen van mezelf en mijn gewrichten. En ik neem nog steeds Movizin elke dag”, lacht Mona

„Beweging en Movizin Complex is mijn tip voor het behoud van soepele gewrichten en het kan met een gerust gevoel worden gebruikt. Gember, rozenbottel en boswellia, die planten zijn een goede hulp voor mij”, zegt Mona overtuigd, met verwijzing naar de drie ingrediënten van de tabletten.

Hoge activiteitsniveau

„Het betekent veel voor me dat ik hier met Liam kan spelen”, vertelt de actieve vrouw enigszins buiten adem, in een pauze van de spelactiviteiten.

Op de vraag hoe ze het hoge activiteitsniveau aan kan”, aarzelt Mona niet. „Ik kan met hem schommelen en hem op het klimrek tillen als dat nodig is. Dat geeft vertrouwen.

3 x steun voor jouw [col=#20BB8B/gewrichten.]

Doe zoals Mona en probeer Movizin Complex vandaag nog