"Mijn haar is sterk glanzend"

De afgelopen tijd ben ik niet altijd tevreden geweest met mijn haar. Ongeacht welk kapsel ik kreeg, vond ik dat mijn haar de afgelopen tijd soms triest en saai leek.

Ontvangen Hair Grow per ongeluk

- Maar op een dag ontvingen we een pakket van Wellvita met onze bestelde supplementen, en per ongeluk was er een pakje Hair Grow aangekomen. Toen we contact opnamen met de klantenservice van Wellvita, verontschuldigden ze zich voor de fout en zeiden dat we het pakket konden houden. En toen dacht ik dat ik net zo goed kon proberen de tabletten in te nemen.

- Verschillende vrienden en kennissen hebben mij complimenten gegeven. Dus ik ben absoluut blij dat er een verkeerd product in de doos is geglipt.

Geeft weer glans aan mijn haar

- Nu heb ik inmiddels Hair Grow al 5 maanden gebruik en ik vind dat het supplement helpt om mijn haren sterk te houden en bijdraagt aan een normale haargroei. Ik ben een paar weken geleden bij de kapper geweest en hij kwam met een opmerking, dat mijn haar glanzend en volumineus leek met mijn nieuwe kapsel.

- En het is niet alleen mijn haar, dat baat heeft van Hair Grow. Het is ook goed voor mijn wenkbrauwen. Vroeger plukte ik ze een beetje te ijverig, maar nu niet meer.

Echte schoonheid komt van [col=#20BB8B/binnenuit]. Verzorg uw mooie haar met plantaardige ingrediënten, die [col=#20BB8B/sterk en vol] haar kunnen behouden*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Doe zoals Liselotte en probeer Hair Grow vandaag nog