Een hulp voor mijn zware benen...en ook als ik onderweg ben

"Ik heb weleens zware en vermoeide benen. Al sinds ik een tiener was, denk ik". Dat zegt de gepensioneerde architecte Anna-Maria, die vandaag de dag een tevreden gebruiker is van het product Hydrolet. Haar passie voor architectuur heeft haar naar alle uithoeken van de wereld gebracht en als praktiserend architect werd haar werkende leven ook gekenmerkt door veel zittende dagen op kantoor. Lange vluchten, autoritten en urenlang zitten aan een bureau kunnen weleens vermoeide benen geven.

Trouwe klant

Anna-Maria was al een loyale klant van Wellvita, dus toen ze Hydrolet introduceerden, reageerde ze snel. "Ik las over dit nieuwe product in een nieuwsbrief en besloot het direct uit
te proberen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Na slechts enkele weken gebruik van het product, wist ik dat het de juiste keuze was voor mij en mijn vermoeide benen," lacht Anna-Maria.

- Lange vluchten, autoritten en urenlang zitten aan een bureau kunnen weleens vermoeide benen geven.

Geïnteresseerd?

Doe zoals Anna-Maria en probeer Hydrolet vandaag nog!