- Een helpende hand voor mijn gewrichten!

De gepensioneerde kleuterleidster Karin leeft een actief seniorenleven. Maar een lang werkleven en veel beweging op kinderhoogte laat zijn natuurlijke sporen na. Karin werd zich er geleidelijk van bewust dat haar gewrichten een helpende hand konden gebruiken. Ze heeft goede hulp gevonden bij de ingrediënten* in het voedingssupplement Artroform.

Artroform bevat verschillende ingrediënten zoals kurkuma-extract en gember, die bijdragen aan het behoud van soepele gewrichten* en het behoud van flexibele gewrichten*. Daarnaast bevat het vitamine D, dat een rol speelt bij het behoud van normale spierfunctie en gezonde botten.
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

- Ik probeerde de pillen van mijn man

– Het was eigenlijk mijn man Flemming, die begon met het nemen van Artroform. En hij vond het een goede hulp, vertelt Karin. Ze hadden een advertentie gelezen in de krant, wat de oorspronkelijke reden was, waarom ze Artroform in de eerste plaats bestelden. Toen Karin zag hoe tevreden haar man was met het voedingssupplement besloot ze het zelf ook te proberen.– Ik ben pedagoog en heb heel mijn werkleven in een kleuterschool gewerkt. Daarnaast heb ik altijd veel met mijn handen gewerkt. Als je je hele leven met kinderen hebt gewerkt zoals Karin, ontkom je er niet aan dat dit invloed kan hebben op de conditie van je lichaam.

Wanneer je als Karin heel je leven met kinderen werkt, weet je dat het fysieke belasting is wat invloed kan hebben op de conditie van je lichaam. – Toen ik ’s avonds op de bank zat te ontspannen met mijn breiwerk voelde ik dat ik ouder werd. Ik merkte dat het misschien niet zo ontspannend was. Dus besloot ik om Artroform te proberen.                             

Ik ben een grote fan

– De kurkuma en gember van Artroform zijn perfect voor mij.In feite heb ik onlangs mijn zoon geholpen met het schilderen van zijn terras. Het is toch leuk om het lichaam ook voor dat soort fysieke activiteiten te kunnen gebruiken.Het is geweldig om behulpzaam te zijn. Werken in onze tuin en in het zomerhuis is ook geen kwestie. 

Ik ben een grote fan van Artroform, lacht Karin.

Kurkuma voor een natuurlijke ondersteuning en het behoud [col=#20BB8B/van soepele spieren.]*

* Kurkuma-extract is voor het behoud van gezond kraakbeen
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Doe zoals Karin en probeer Artroform vandaag nog