"Voor mij werkt het"

- Ik neem nu de tabletten een tijdje en ik ben er hartstikke blij mee. Sabalix is een goede hulp voor mij, en ik vind het geweldig dat het product gebaseerd is op planten uit de natuur, vertelt Björn.

- Het zaagbladpalm-extract is goed voor mijn prostaat

„Ik neem nu de tabletten een tijdje en ik ben er hartstikke blij mee. Wandelen is mijn grote passie en ik hoop dat ik nog vele jaren fit genoeg ben om te kunnen blijven wandelen in de mooie natuur hier in het dal”, zegt hij blij.

Bjørn lacht en kijkt uit het raam op het idyllische Noorse landschap. De zaagpalmbladextracten van Sabalix, die goed zijn voor het ophouden van de urine, helpen Bjørn om een actief leven te kunnen blijven leiden.

„Sabalix is een goede hulp voor mij, en ik vind het geweldig dat het product gebaseerd is op planten uit de natuur”, zegt Bjørn tevreden.

Een actief leven

„Ik neem nu de tabletten een tijdje en ik ben er hartstikke blij mee. Wandelen is mijn grote passie en ik hoop dat ik nog vele jaren fit genoeg ben om te kunnen blijven wandelen in de mooie natuur hier in het dal”, zegt hij blij.

Bjørn lacht en kijkt uit het raam op het idyllische Noorse landschap. De zaagpalmbladextracten van Sabalix, die goed zijn voor het ophouden van de urine, helpen Bjørn om een actief leven te kunnen blijven leiden.

Zorg goed voor uw prostaat!

Geinteressert?

Doe zoals Bjørn en probeer Sabalix vandaag nog

Bjørn neemt het natuurmiddel Sabalix met extract van de zaagbladpalm voor het behoud van een normale prostaat en hulp bij het ophouden van de urine*. Naarmate jeg ouder wordt kan de prostaat groeien, wat het plassen kan beïnvloeden. Bjørn geniet echter van de vrijheid die de natuur biedt, omdat Sabalix goed is voor de prostaatfunctie.

*Gezondheitsclaim in afwachting van Europese toelating