Ontdek hier je perfecte productcombinatie!

Koop één van onze twee bestsellers en ontvang gratis een speciaal geselecteerd product om de werking van de ingrediënten aan te vullen.

Virizil + GRATIS Energo-pakket

Het seksleven kan veranderen met de leeftijd. Virizil kan helpen.

FHet is volkomen normaal dat mannen ondervinden dat de duur, frequentie en kwaliteit van een erectie kan veranderen. Koop Virizil en krijg er gratis een Energo-doosje erbij!

Mis deze kans niet, koop nu Virizil met gratis Energo!

Let op: deze aanbieding eindigt op 12 mei om 23:59 uur en het gratis product kan niet worden ingewisseld voor geld.

Virizil is een product voor mannen. Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau*. Zink kan ook bijdragen tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting*.

KRIJG GRATIS ENERGO: verbeter je energie, vitaliteit en welzijn

Energo bevat schizandra, dat bijdraagt aan het mentale en fysieke welzijn en aan evenwicht in stresssituaties*, en rozenwortel, dat bijdraagt aan een normale bloedcirculatie en optimale mentale en cognitieve activiteiten*. Vitamine B12 helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Energo bevat ook maté, damiaanblad en groene thee.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Collagen Skin Anti-Aging + GRATIS C-Zinc-pakket

Verminder rimpels en ontvang gratis huidvitaminen als extraatje!

Droom je van minder rimpels en een gladdere huid? Ontdek de voordelen van dagelijkse inname van het collageen in Collagen Skin Anti-Aging! En als extraatje: koop deze week en ontvang een gratis pakket C-Zinc met vitaminen voor je huid.

Krijg nu de hulp die je huid verdient!

Let op: Deze aanbieding is geldig tot 12 mei, 23:59 uur. Je gratis product kan niet worden ingewisseld voor geld.

Wat is C-Zinc?

C-Zinc bevat een krachtige combinatie van vitamine C en zink, die samenwerken om cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en het immuunsysteem te ondersteunen. Daarnaast draagt zink bij aan het behoud van een gezonde huid, terwijl vitamine C de normale vorming van collageen bevordert, wat essentieel is voor een gezonde huidfunctie.