Wellvita's 40ste verjaardag wordt gevierd!

Doe mee met onze prijsvraag voor de kans op gratis producten, verzending en een luxueus spaverblijf.

Vandaag is het 40 jaar geleden dat de Wellvita Group werd opgericht. Dat vieren we met heel veel leuke prijzen. Doe mee aan de loting voor 1 jaar aan gratis producten, gratis verzending en een wellness-weekend. Elke week geven we 20 prijzen weg - en dit feest gaat 40 dagen door.

Om mee te doen moet je een abonnement op een product kopen en je aanmelden voor onze nieuwsbrief van 29 september tot 8 november 2023. Als je al een actief abonnement hebt en bent aangemeld voor de nieuwsbrief, hoef je niets te doen: je doet dan automatisch mee aan de wedstrijd.

Elke week geven we 10x gratis producten weg voor 1 jaar en 10x gratis verzending voor 1 jaar. Tenslotte verloten we onze hoofdprijzen: 2 wellnessverblijven ter waarde van € 139,90. De winnaars krijgen uiterlijk 10 november 2023 bericht. Bekijk de wedstrijdregels hier:

*De wedstrijd geldt niet voor producten die je eenmalig koopt, alleen voor producten met een abonnement. Als u 1 jaar consumptie van een product wint, kunt u niet kiezen voor geneesmiddelen -volgens de algemene wetgeving.

Wellvita nieuws aanmelden

Ontvang Wellvita Visolie bij uw annkoop

Als u vandaag een product bestelt en u tegelijkertijd toestemming geeft, dat we contact met u mogen opnemen met nieuws en aanbiedingen, geven we u Wellvita Visolie met omega 3 voor 2 maanden verbruik bij uw aankoop.

De aanbieding geldt slechts één keer per klant.

Ledereen kan gebruik maken van de aanbieding, ongeacht u een nieuwe klant, voormalige klant of huidige klant bent.

Let op: U kunt Wellvita Visolie niet in uw winkelwagen zien bij het afrekenen, maar het wordt bij uw levering inbegrepen als u het vakje met het aanmelden voor nieuws en aanbiedingen heeft aangevinkt.

Halve prijs op de eerste levering

Op de meeste van onze abonnementsproducten bieden we een aanbieding van 50% korting op de eerste levering.* Hierdoor kunt u de actieve plantaardige stoffen in het product testen en zien hoe uw lichaam erop reageert. De effecten kunnen variëren, aangezien sommige mensen snel resultaten ervaren, terwijl het bij anderen wat langer kan duren. Mocht u echter, tegen de verwachting in, na de tweede levering geen merkbaar effect opmerken, dan bieden wij een tevredenheidsgarantie op het product.

*De korting is van toepassing op de meeste van onze abonnementsproducten, zonder dat er een lock-in periode is. Houd er rekening mee dat de korting exclusief de verzendkosten is.