Campagnes

Man of vrouw?

Kies één van onze vier favoriete producten en ontvang één van de andere gratis!

We hebben onze favoriete producten voor zowel vrouwen als mannen samengebracht. Koop één van deze in de komende twee weken en ontvang gratis een ander. Je kunt ze mixen en matchen zoals jij dat wil - maar let op, je kunt geen producten tussen mannen- en vrouwenlijnen mixen. Ben je klaar om jouw perfecte productduo te ontdekken?

Aanbod geldig tot 25 april 2024.

*Het gratis product kan niet worden ingewisseld voor geld.

Wellvita nieuws aanmelden

Ontvang Wellvita Visolie bij uw annkoop


Als u vandaag een product bestelt en u tegelijkertijd toestemming geeft, dat we contact met u mogen opnemen met nieuws en aanbiedingen, geven we u Wellvita Visolie met omega 3 voor 2 maanden verbruik bij uw aankoop.

De aanbieding geldt slechts één keer per klant.

Ledereen kan gebruik maken van de aanbieding, ongeacht u een nieuwe klant, voormalige klant of huidige klant bent.

Let op: U kunt Wellvita Visolie niet in uw winkelwagen zien bij het afrekenen, maar het wordt bij uw levering inbegrepen als u het vakje met het aanmelden voor nieuws en aanbiedingen heeft aangevinkt.

Halve prijs op de eerste levering


Op de meeste van onze abonnementsproducten geven we 50% korting op de eerste levering*. Dit geeft je de mogelijkheid om te testen hoe goed je lichaam reageert op de actieve plantenstoffen.

Sommige mensen ervaren relatief snel een effect, bij anderen duurt het wat langer. Over het algemeen komt het effect geleidelijk en na verloop van tijd.

Als je, tegen de verwachting in, na de 2e levering geen merkbaar effect ervaart, bieden we je een tevredenheidsgarantie op het product.

*De korting is van toepassing op de meeste van onze abonnementsproducten. Geen lock-in periode. Korting is exclusief verzendkosten.