Hair Grow

Houdt uw haar sterk van binnenuit

Heermoes kan helpen bij het bevorderen van normale haargroei**. Bovendien dragen biotine en zink bij aan het behoud van een gezonde huid en normaal haar.

** Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Eenmalige aankoop
€ 49,95
Herhaalgemak 60 tabletten/elke 2. maand Bespaar € 10 per levering
Tevredenheidsgarantie
€ 19,95
Eerste levering met 50% korting € 19,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 24,85

Hierna per levering € 39,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 44,85

Uw abonnementsvoordelen
  • Beste prijs - bespaar geld op elke levering.
  • Geen binding - u regelt het zelf.
  • Rechtstreekse levering - voordat uw voorraad op is.

Slechts € 0.67 per dag herhaalgemak
Op voorraad
Bestel vóór 14.00 uur en we verzenden direct
×
×

Wellvita tevredenheidsgarantie

Bij Wellvita zijn tevreden klanten iets waar we elke dag voor vechten, en op dit product bieden we eentevredenheidsgarantie aan. Wanneer u tegen de verwachting in, na 3 maanden gebruik, niet tevreden bent met het product, dan krijgt u € 10, - korting, die u vrij kunt gebruiken op een van onze andere voedingssupplementen. 

Wanneer u gebruik wenst te maken van deze garantie, of hier meer informatie over wilt hebben, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer: 020-26 23 600 

Optimale omstandigheden voor groei, kracht en volheid

Dunner wordend haar

Voor velen is een positief zelfbeeld nauw verbonden met mooi en vol haar. Dunner wordend en plat haar is onbevredigend. Vaak is het voeden van je haar met voedingsstoffen de oplossing.

Hulp van binnenuit

De snelle oplossing: een nieuw kapsel of een nieuw haarverzorgingsproduct geeft onmiddellijke en snelle voldoening. Extracttabletten vereisen geduld, maar de resultaten zijn langdurig.

Baard en wenkbrauwen

De heilzame ingrediënten in Hair Grow worden gemetaboliseerd en via de bloedbaan verspreid naar alle haarzakjes in je lichaam. Ze versterken niet alleen je hoofdhaar, maar bijvoorbeeld ook je baard en wenkbrauwen.

Help je haar van binnenuit [col=#20BB8B/van binnenuit.]
Plantaardige ingrediënten en voedingsstoffen voor kracht, volheid en [col=#20BB8B/groei!]

Bevordert en versterkt de haargroei

Ben je niet tevreden met de conditie van je haar? Merk je dat het dunner wordt, inclusief je wenkbrauwen en baard? Droom je van sterker en voller haar? Dan bieden we hier de oplossing die je zoekt.

Vaak proberen mensen hun haarproblemen aan te pakken met externe middelen, zoals stylingproducten of een nieuw kapsel. Maar met het vernieuwde product van Wellvita, Hair Grow, krijg je geavanceerde ondersteuning om je haar van binnenuit te versterken. Hair Grow tabletten leveren essentiële voedingsstoffen aan je haarzakjes en helpen je het gewenste haar te bereiken.

Hair Grow heeft nu een verbeterde formule en bevat een nieuw extract van de heermoesplant, dat bekend staat om zijn capaciteit om haargroei te bevorderen en te versterken. Bovendien zijn de tabletten verrijkt met stoffen die het lichaam ondersteunen bij de productie van haar, zoals natuurlijk gierst-extract, L-cystine, taurine en biotine. Biotine staat ook wel bekend als de 'haarvitamine' omdat het bijdraagt aan het behoud van normaal haar. In de nieuwe Hair Grow is het biotinegehalte zelfs verhoogd.

GROTE TEVREDENHEID IN ENQUÊTE!

Zovelen hebben hulp gekregen

Bij Wellvita proberen we mannen al heel lang bewust te maken van de voordelen van Hair Grow. Daarom waren we extra enthousiast toen we de resultaten van onze grote Hair Grow klantenenquête zagen... 10% van de reacties kwam van mannen. En hun antwoorden waren bemoedigend om te lezen!

Gebaseerd op planten

Bent u vegetariër? Dit product is gemaakt zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong en kan worden opgenomen in vegetarische diëten. 

Waarom zou je Hair Grow moeten nemen?

De Hair Grow-tablet moet altijd bij de hoofdmaaltijd worden ingenomen en kan met een glas water worden doorgeslikt.

Hair Grow - Voedingssupplement - 60 tabletten / 41 g
Hair Grow bevat heermoes, dat kan bijdragen aan normale haargroei**, samen met biotine en zink, die bijdragen aan het behoud van een normale huid en normaal haar. Aan de tabletten is ook een extract van gierst toegevoegd, net als pantotheenzuur, L-cysteïne, kober, ijzer en taurine. Koper draagt bij aan normale pigmentering van het haar. 

** Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen dagdosering (volwassenen): 1 tablet.
Neem de tablet in zijn geheel in met een glas water. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Onthoud dat voedingssupplementen geen substituut zijn voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Bevat per dagdosering:

1 tabl.

% RI*

Vitamine C 60 mg 75
Biotine 500 µg 1000
Pantotheenzuur 30 mg 500
Ijzer
10 mg 71
Zink 8 mg 80
Koper 0,4 mg 40
Taurine 100 mg
L-Cystine 6 mg
Giertextract
110 mg
Heermoes (extract met 7% silicium) 30 mg

*%RI = Referentie-inname voor volwassenen

Ingrediënten:
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide), gierstextract (Panicum miliaceum L), taurine, ferrogluconaat, L-ascorbinezuur (vitamine C), calcium-D-pantothenaat, heermoesextract (Equisetum arvense L.) zinksulfaat, L-cystine, koper (gluconaat), glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, aroma: pepermuntolie, D-biotine en bevochtigingsmiddel: glycerol.

Bewaaradvies: 
Bewaar dit product droog, op kamertemperatuur en vermijd de invloed van direct zonlicht. Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen. Kleurverschillen kunnen voorkomen.

KOAG/KAG: 4356-0321-6836

 
Gemaakt voor:
Wellvita, NL-1101 BV Amsterdam. www.wellvita.nl

Consumentencontact: Tel. 020-26 23 600

Af en toe kunnen er kleine wijzigingen zijn in de tekst op de etiketten van onze producten. Ingrediënten en bewoording op de etiketten zullen worden aangepast aan de toepasselijke wetgeving, of als we van leverancier veranderen omdat we meer optimale grondstoffen voor het product kunnen verkrijgen.