Hulp voor je mannelijke potentie 

[col=#F06607/Ieders’ seksleven] kan veranderen met de leeftijd -de meeste mannen zullen dit kunnen bevestigen

De duur, frequentie en kwaliteit van de erectie van mannen kunnen veranderen gedurende het hele leven. Hoewel het normaal is, kan het de gemoedstoestand en het zelfvertrouwen beïnvloeden.   

Is dit iets wat je kan herkennen?

Is het antwoord ‘JA’? Dan is de kans groot dat je het nog aan niemand hebt verteld. Sommige mensen worstelen alleen met deze zorgen. Als we erover zouden praten, zouden we snel ontdekken dat veranderingen in het seksleven normaal zijn.

Er zijn bovendien ook voordelen aan ouder worden: we krijgen meer ervaring en leren ook onszelf kennen. Omarm de veranderingen en zie ze als het begin van een nieuw hoofdstuk in je seksuele leven.

Seksleven: prestatie & uithoudingsvermogen

De reden waarom mannen veranderingen ervaren in hun seksuele activiteit en prestaties kan moeilijk te achterhalen zijn. Er kunnen namelijk zowel lichamelijke als psychische factoren zijn.

Wens je je potentie te ondersteunen? Overweeg dan hulp te zoeken in de natuur. Virizil bevat ginseng, dit kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau (Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating).

Virizil bevat ginseng, dit kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve
invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau (Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating).

Virizil

Bevat ginseng

Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau*. Zink kan ook bijdragen tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting*.
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Eenmalige aankoop
54,95 €
Herhaalgemak 90 tabletten/elke maand Bespaar € 10,05 per levering
Tevredenheidsgarantie
21,95 ,-
Eerste levering, introductieprijs met 50% korting 21,95 €
Minimale prijs incl. verzendkosten 26,85 €

Hierna per levering 43,95 €
Minimale prijs incl. verzendkosten 48,85 €

Slechts € 1.47 per dag herhaalgemak
Op voorraad
Bestel vóór 14.00 uur en we verzenden direct
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

4 voordelen van Virizil

THEMA: Mannen en het goede seksleven

Fredrik kreeg hulp bij erectie en uithoudingsvermogen

Een goede relatie is altijd belangrijk geweest voor de 64-jarige Fredrik. Het kwam dan ook hard aan toen hij problemen kreeg met zijn uithoudingsvermogen in de slaapkamer. Het verlangen was weg en hij herkende zichzelf niet meer. Fredrik ging op zoek naar een oplossing - en die bleek natuurlijker dan hij had kunnen hopen.

Lees Fredriks verhaal!

De ingrediënten van Virizil

De ingrediënten in Virizil zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring.

Ginseng

Ginseng is een bekend hulpmiddel. Het gebruik ervan dateert uit 3.500 jaar vóór Christus, toen de Chinese keizer, Shen Nong, de plant voor het eerst proefde. Hij beschreef hoe de plant een positieve invloed heeft op je energie en libido. Vandaag weten we dat de keizer het bij het juiste eind had. Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en je helpen met je uithoudingsvermogen en vitaliteit (Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating).

Geïsoleerde aminozuren 

De geschiedenis van de aminozuren in Virizil gaat ook ver terug. Ze gaan door de naam L-arginine en L-citrulline. Al in 1886 werd L-arginine voor het eerst geïsoleerd - naar verluidt uit extract van de bloem lupine - terwijl L-citrulline in 1914 in watermeloen werd gevonden. De aminozuren zijn ook populair geworden in supplementen die door atleten worden gebruikt.  

Probeer Virizil aan halve prijs

Virizil is een product voor mannen. Ginseng kan bijdragen aan een optimaal uithoudingsvermogen, energie en vitaliteit. De plant kan ook helpen bij het bevorderen van een erectie en het onderhouden van goede seksuele relaties. Zink draagt bij tot de instandhouding van een normaal testosterongehalte in het bloed.