Tips om je prostaat op natuurlijke wijze te ondersteunen

Als je jonger bent dan 40, sta je er waarschijnlijk niet eens stil bij jouw toiletbezoeken of hoe vaak je moet gaan... Je gaat gewoon naar de wc wanneer je dat nodig heeft. Naarmate mannen ouder worden, groeit bij velen de prostaat.

Sabalix bevat zaagbladpalm dat helpen om een normale prostaat te behouden en bij het ophouden van de urine (Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating)

Prostaatklier bij mannen

Als een man ouder wordt, groeit de prostaat, dit maakt deel uit van het normale verouderingsproces. Maar waarom heeft een grotere prostaat invloed op het plassen?

De prostaat is een klier ter grootte van een kastanje, die zaadvocht produceert. De klier bevindt zich onder de blaas en de urinebuis loopt er doorheen. Omdat de prostaat de urinebuis omringt, kan prostaatgroei het plassen beïnvloeden. Dit kan bijvoorbeeld voelbaar zijn doordat je 's nachts vaker moet plassen.

Als je echter grote veranderingen opmerkt, raden we je aan een arts te raadplegen.

Je bent niet de enige

Steeds meer mannen gebruiken het voedingssupplement Sabalix om te helpen bij het plassen. De speciaal geselecteerde ingrediënten in het product ondersteunen een normale prostaatfunctie.