Grote enquête

89% heeft een effect bereikt met Hair Grow

Ben je ongelukkig met je haar? Probeer dan Hair Grow. In onze nieuwe Scandinavische enquête zegt 89% van de gebruikers dat de ingrediënten een verschil maken.

Heermoes draagt bij aan normale haargroei (Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating) en biotine & zink dragen bij aan het behoud van normaal haar.

Zou je anderen Hair Grow aanraden? 78% antwoordde JA!

In onze enquête viel één vraag in het bijzonder op. Waren onze gebruikers zo tevreden over Hair Grow dat ze het aan anderen zouden aanraden? Het is natuurlijk heel belangrijk om zelf een positief effect te ervaren, maar ook om dit te willen delen met anderen. Toen we de resultaten ontvingen, was het antwoord echter duidelijk: 78% zou Hair Grow aan anderen aanbevelen. Voor ons is dit een duidelijk teken van een groot vertrouwen in Hair Grow!

Een duidelijk effect

In ons onderzoek vroegen we klanten om aan te geven hoeveel Hair Grow hen heeft geholpen. Hier heeft 89% geantwoord dat het een beetje, goed, zeer goed of extreem goed heeft geholpen. Dit betekent dat 9 van de 10 een effect hebben gevoeld.

Waarom men kiest voor Hair Grow

Hoewel veel van onze gebruikers Hair Grow gebruiken omdat ze dunner wordend haar willen voorkomen, is dit lang niet de enige reden. Hier zie je de meest voorkomende redenen waarom onze klanten voor Hair Grow kiezen*

*De deelnemers aan de enquête konden -indien gewenst- meerdere antwoorden kiezen. De hierboven weergegeven gegevens tonen hoe de totale antwoorden procentueel zijn verdeeld

Waarom men kiest voor Hair Grow

Hoewel veel van onze gebruikers Hair Grow gebruiken omdat ze dunner wordend haar willen voorkomen, is dit lang niet de enige reden. Hier zie je de meest voorkomende redenen waarom onze klanten voor Hair Grow kiezen*

*De deelnemers aan de enquête konden -indien gewenst- meerdere antwoorden kiezen. De hierboven weergegeven gegevens tonen hoe de totale antwoorden procentueel zijn verdeeld

Wat gebruikers zeggen over Hair Grow:

"Rijk en glanzend haar - ik ben fan."

"Het beste product dat ik heb geprobeerd voor mijn haar. Het werkt - en anderen kunnen het zien."

"Mijn kapper is verzot op mijn voller haar, dus ik blijf doorgaan!"

"Ik ben uitermate tevreden!"

"Ik raad het iedereen aan die sterk en glanzend haar wil."

Wil je Hair Grow ook eens proberen?

De natuur heeft tijd nodig

De ingrediënten in Hair Grow worden geleidelijk en over een langere periode in het lichaam opgenomen. Uit cijfers blijkt dat het gemiddeld 3 à 6 maanden duurt voordat het volledige effect wordt bereikt. Dit wordt weerspiegeld in onze enquête, waar 68% antwoordde dat ze het effect na 3 maanden of langer voelden. Maar het is het wachten waard!

Vol haar -haartje per haartje

De ingrediënten in Hair Grow voeden de haarzakjes direct en ondersteunen het haar van binnenuit. Het duurt meestal 4 weken voordat een haar 1 cm groeit. Het vergt geduld, maar de feedback van onze klanten laat zien dat het het wachten waard is.

Liselotte anbefaler hair grow

"Zo geeft je jouw haar en wenkbrauwen meer volheid"

Liselotte Ersgaard kwam bij toeval in aanraking met Hair Grow en besloot het uit te proberen. Dit bleek een uitstekende beslissing, omdat Liselotte al jarenlang last had van futloos en dun haar.

Na een tijdje gebruik van de supplementen begonnen vrienden, kennissen en zelfs de kapper van Liselotte op te merken dat er iets positiefs met haar haar aan de hand was.

Hair Grow

Houdt uw haar sterk van binnenuit

Heermoes kan helpen bij het bevorderen van normale haargroei**. Bovendien dragen biotine en zink bij aan het behoud van een gezonde huid en normaal haar.

** Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Eenmalige aankoop
€ 49,95
Herhaalgemak 60 tabletten/elke 2. maand Bespaar € 10 per levering
Tevredenheidsgarantie
€ 19,95
Eerste levering met 50% korting € 19,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 24,85

Hierna per levering € 39,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 44,85

Slechts € 0.67 per dag herhaalgemak
Op voorraad
Bestel vóór 14.00 uur en we verzenden direct
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00