De resultaten tonen een duidelijke trend:

86% Virizil-gebruikers hebben een effect bereikt

In een groot klantenonderzoek vroegen we klanten om aan te geven hoe tevreden ze waren over Virizil. We vroegen het zowel aan mannen die het product al lang gebruiken, als aan mannen die er relatief kort geleden mee zijn begonnen. De antwoorden geven reden tot optimisme. Maar liefst 86% gaf aan dat ze een effect hebben bereikt!

Virizil bevat ginseng, dit kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau (Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating).

Daarom nemen mannen Virizil

Hulp bij erectie? Verbetering van vitaliteit? In de enquête vroegen we onze klanten wat hen ertoe heeft aangezet om Virizil te gebruiken. Hier zijn de reacties die we hebben ontvangen*:

*Deelnemers aan de enquête konden desgewenst meerdere antwoorden selecteren. Het bovenstaande toont de procentuele verdeling van alle totale antwoorden.

Daarom nemen mannen Virizil

Hulp bij erectie? Verbetering van vitaliteit? In de enquête vroegen we onze klanten wat hen ertoe heeft aangezet om Virizil te gebruiken. Hier zijn de reacties die we hebben ontvangen*:

*Deelnemers aan de enquête konden desgewenst meerdere antwoorden selecteren. Het bovenstaande toont de procentuele verdeling van alle totale antwoorden.

Ondanks het taboeonderwerp, zou 67% Virizil aanbevelen aan anderen

Het seksleven verandert gedurende het leven. Helaas is het een onderwerp dat veel mannen moeilijk vinden om met vrienden over te praten. We waren dan ook blij om te zien dat 67% van de mannen in ons onderzoek het product aan anderen zou aanbevelen. Dit laat zien hoeveel vertrouwen onze klanten in het product hebben.

86% heeft een effect gevoeld

In ons onderzoek vroegen we klanten om aan te geven hoeveel Virizil hen heeft geholpen. Hier antwoordde 86% dat de ingrediënten hen een beetje, goed, zeer goed of extreem goed hebben geholpen. Dus als je je potentie wilt ondersteunen, is Virizil het overwegen waard!

Wil je het ook eens proberen?

De natuur heeft tijd nodig

De kruidensubstanties in Virizil worden over een langere periode in het lichaam opgenomen. Dit zijn geen tabletten met een onmiddellijk effect - maar je krijgt wel een meer natuurlijk effect. Hier zie je een grafiek van wanneer de meeste mannen effect beginnen te ervaren:

Fredrik kreeg hulp bij erectie en uithoudingsvermogen

Een goed seksleven is altijd heel belangrijk geweest voor de 64-jarige Fredrik. Hij besloot een jaar geleden om hulp te zoeken om het goede seksleven te bewaren. Het kwam echt als een verrassing dat dit op een meer natuurlijke manier kon.

Virizil

Bevat ginseng

Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau*. Zink kan ook bijdragen tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting*.
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Eenmalige aankoop
€ 57,95
Herhaalgemak 90 tabletten/elke maand Bespaar € 10 per levering
Tevredenheidsgarantie
€ 23,95
Eerste levering met 50% korting € 23,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 28,85

Hierna per levering € 47,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 52,85

Slechts € 1.6 per dag herhaalgemak
Op voorraad
Bestel vóór 14.00 uur en we verzenden direct
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00