Virizil

Bevat ginseng

Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau*. Zink kan ook bijdragen tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting*.
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Eenmalige aankoop
€ 57,95
Herhaalgemak 90 tabletten/elke maand Bespaar € 10 per levering
Tevredenheidsgarantie
€ 23,95
Eerste levering met 50% korting € 23,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 28,85

Hierna per levering € 47,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 52,85

Uw abonnementsvoordelen
  • Beste prijs - bespaar geld op elke levering.
  • Geen binding - u regelt het zelf.
  • Rechtstreekse levering - voordat uw voorraad op is.

Slechts € 1.6 per dag herhaalgemak
Op voorraad
Bestel vóór 14.00 uur en we verzenden direct
×
×

Wellvita tevredenheidsgarantie

Bij Wellvita zijn tevreden klanten iets waar we elke dag voor vechten, en op dit product bieden we een tevredenheidsgarantie aan. Wanneer u tegen de verwachting in, na 3 maanden gebruik, niet tevreden bent met het product, dan krijgt u €10 korting, die u vrij kunt gebruiken op een van onze andere voedingssupplementen.

Wanneer u gebruik wenst te maken van deze garantie, of hier meer informatie over wilt hebben, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer: 020-26 23 600

Openingstijden: MA-DO 08:00-16:00 en VRIJ 08:00-14:30.

Een hulpmiddel voor het seksleven van mannen

Seksleven

Ieders' seksleven kan veranderen met de leeftijd. Het fysieke prestatievermogen van een 65-jarige kan anders zijn dan dat van een een 25-jarige, daardoor kan je nieuwe uitdagingen ervaren in de slaapkamer.

Frequentie en kwaliteit

Een erectie is niet zomaar een erectie. Het is volkomen normaal dat mannen ondervinden dat de duur, frequentie en kwaliteit van een erectie kan veranderen.

Potentie ondersteunen

De ingrediënten van Virizil zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Virizil bevat o.a. ginseng, dit kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau (Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating).

[col=#20BB8B/Uithoudingsvermogen] & energie - lichamelijk en geestelijk [col=#20BB8B/welzijn] - mannelijke [col=#20BB8B/potentie]*

Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn, uithoudingsvermogen en energieniveau*.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Hulp voor uw mannelijke potentie  

Ieders' seksleven kan veranderen met de leeftijd - de meeste mannen zullen dit kunnen bevestigen. Het fysieke prestatievermogen van een 65-jarige kan anders zijn dan dat van een een 25-jarige, daardoor kan je nieuwe uitdagingen ervaren in de slaapkamer.

De duur, frequentie en kwaliteit van de erectie van mannen kunnen veranderen gedurende het hele leven. Hoewel het normaal is, kan het de gemoedstoestand en het zelfvertrouwen beïnvloeden.

Is dit iets wat je kan herkennen? Is het antwoord ‘ja’, dan is de kans groot dat je het nog aan niemand hebt verteld. Sommige mensen worstelen alleen met deze zorgen. Als we erover zouden praten, zouden we snel ontdekken dat veranderingen in het seksleven normaal zijn.

Er zijn bovendien ook voordelen aan ouder worden: we krijgen meer ervaring en leren ook onszelf kennen. Omarm de veranderingen en zie ze als het begin van een nieuw hoofdstuk in je seksuele leven.

Seksleven: prestatie- en uithoudingsvermogen

De reden waarom mannen veranderingen ervaren in hun seksuele activiteit en prestaties kan moeilijk te achterhalen zijn. Er kunnen namelijk zowel lichamelijke als psychische factoren zijn.

Wens je je potentie te ondersteunen? Overweeg dan hulp te zoeken in de natuur. Virizil bevat ginseng, dit kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Fredrik

- Zo kreeg ik hulp bij erectie

Een goed seksleven is altijd heel belangrijk geweest voor de 64-jarige Fredrik. Hij besloot een jaar geleden om hulp te zoeken om het goede seksleven te bewaren.

Het kwam echt als een verrassing dat dit op een meer natuurlijke manier kon.

Het gevoel van mannelijkheid wordt vaak verbonden met het seksleven, energieniveau of vitaliteit. Er zijn zaken die je leven kunnen doen veranderen en dat is heel normaal. Dat weet Fredrik maar al te goed. In verband met een schouderblessure en een periode met veel gepieker kwam het seks- en energieniveau heel natuurlijk op een waakvlammetje te staan.

De helpende hand van Moeder Natuur

”Ik ben een man in de bloei van mijn leven”, zei ik tegen mezelf. Dit is het moment om echt alles te geven en van het leven te genieten”, vertelt Fredrik, die al snel hulp zocht via het internet.

Toen hij een behandeling kreeg voor zijn schouder, kreeg hij advies, dat een grote invloed zou hebben. Hij vernam dat ginseng de energie en potentie kan ondersteunen.* Het natuurlijke ingrediënt wekte onmiddellijk Fredriks interesse. Hij ging op zoek naar een plantaardig en natuurlijk produkt.

- Toen ik Wellvita’s advertentie voor Virizil zag, was ik onder de indruk. Virizil zijn tabletten met concentraat van ginseng,  aminozuren en zink. Het leek me perfect en heb meteen een doosje besteld... het is de beste beslissing die ik in lange tijd genomen heb. Ik ben erg tevreden over Virizil.

Kan het zeker en vast aanbevelen

De potentie en het seksleven van een man zijn vaak een verhaal op zich. Het ligt heel gevoelig en er hangt ook best wel een taboe over wat er in de slaapkamer gebeurd. Maar Fredrik wou hier niet aan toegeven. Hij wou er openlijk over praten. Virizil wil hij daarom ook aanraden aan al zijn vrienden en kennissen.

- Waarom niet? Ik wil ook andere mensen helpen die, net als ik, de plantaardige en natuurlijke ingrediënten van de tabletten kunnen leren kennen. Virizil is een geheim dat ik maar al te graag met iedereen wil delen, glimlacht de openhartige man.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Gebaseerd op planten

Bent u vegetariër? Dit product is gemaakt zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong en kan worden opgenomen in vegetarische diëten.

Koning van de kruiden

Het gebruik van ginseng dateert uit 3.500 vr Christus, toen de Chinese keizer, Shen Nong, de plant voor het eerst proefde. Hij beschreef hoe de plant een positieve invloed heeft op je energie en libido. Het kan de mannelijke potentie ondersteunen en je helpen met je uithoudingsvermogen en vitaliteit (Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating).

Geïsoleerde aminozuren 

De aminozuren in Virizil gaan door de naam L-arginine en L-citrulline. Al in 1886 werd L-arginine voor het eerst geïsoleerd - naar verluidt uit extract van de bloem lupine - terwijl L-citrulline in 1914 in watermeloen werd gevonden. De aminozuren zijn ook populair geworden in supplementen die door atleten worden gebruikt. 

Zink en geïsoleerde aminozuren

Virizil bevat Zink, dit draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting (Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating). De aminozuren in Virizil gaan door de naam L-arginine en L-citrulline. Dit zijn supplementen die o.a. door atleten worden gebruikt.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

De Virizil-tablet neem je met een glas water

VIRIZIL - VOEDINGSSUPPLEMENT - 90 TABLETTEN / 66 G
Ginseng kan de mannelijke potentie ondersteunen en een positieve invloed hebben op het mentale welzijn en energieniveau*. Zink kan ook bijdragen tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting*.
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Om het gewenste effect te bereiken, dienen de tabletten dagelijks te worden ingenomen, maar het kan enkele weken duren voordat de resultaten merkbaar zijn.

Aanbevolen dagelijkse dosering voor volwassenen: 3 tabletten.
Neem de tabletten in hun geheel in met een glas water.
Overschrijd de aanbevolen dagdosering niet.
Houd er rekening mee dat voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Bevat per dagdosering

3 tabl.


Ginsengextract 15 mg
 

Aminozuren

3 tabl.

% RI*

L-citrulline 500 mg
L-arginine 500 mg


Voedingsstoffen
Zink

 

5 mg

 

50

*%RI = Referentie-inname voor volwassenen

Ingrediënten: 
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), L-citrulline, L-arginine, maltodextrine, zinkgluconaat, ginsengextract (Panax ginseng C.A. Meyer), glansmiddel (schellak).

Bewaaradvies: 
Bewaar dit product droog, op kamertemperatuur en vermijd de invloed van direct zonlicht.
Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen. 
Kleurverschillen kunnen voorkomen.

KOAG/KAG: 4356-1022-4200

Gemaakt voor:
Wellvita, NL-1101 BV Amsterdam. www.wellvita.nl

Consumentencontact: Tel. 020-26 23 600

Af en toe kunnen er kleine wijzigingen zijn in de tekst op de etiketten van onze producten. Ingrediënten en bewoording op de etiketten zullen worden aangepast aan de toepasselijke wetgeving, of als we van leverancier veranderen omdat we meer optimale grondstoffen voor het product kunnen verkrijgen.