"Ik kreeg hulp voor mijn volle gevoel in de maag"

Al jarenlang heeft Anette last van een opgeblazen buik gedurende de dag. Ze moest zelfs grotere broeken kopen om haar buik comfortabel te laten passen. Pas toen ze het advies van haar moeder opvolgde, wist ze eindelijk van het opgeblazen gevoel af te komen.

Artisjok is een natuurlijk middel dat de ontgiftende functie van de lever ondersteunt, verlichting biedt bij een opgeblazen gevoel en winderigheid, en ook gewichtsverlies bevordert.*
Daarnaast bevat het supplement ook paardenbloemextract, dat bijdraagt aan een gezonde en evenwichtige maag.*
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Jarenlang een opgeblazen gevoel in de buik

Anette Adamsen, uit Denemarken, heeft al jarenlang te kampen met een opgeblazen buik. Ze beschrijft het als volgt: "Mijn buik voelde vaak aan alsof er een voetbal in zat. Soms werd ik zo opgeblazen dat ik er zwanger uitzag." Anette herinnert zich nog goed de vele jaren dat ze als manager werkte in een supermarkt. Ze werd regelmatig overvallen door vermoeidheid als gevolg van haar opgeblazen buik, maar vanwege de drukte en werkdruk kon ze niet simpelweg gaan liggen. Uiteindelijk heeft Anette haar stressvolle managementbaan opgegeven om zelfstandig psychotherapeut te worden.

Meer rust in het dagelijks leven

Het veranderen van mijn carrière gaf me meer rust in mijn dagelijks leven. Ik kon mijn eigen werktijden bepalen, wat erg prettig was. Echter, mijn opgeblazen buik was nog steeds een probleem - ik moest mijn broeken een maat groter kopen dan mijn eigenlijke maat, anders kon ik ze overdag niet comfortabel dragen," legt Anette uit.

Na het uitproberen van talloze huisremedies en verschillende producten van de plaatselijke drogisterij, besloot ik uiteindelijk het advies van mijn moeder op te volgen en de Macoform-tabletten te bestellen via de website van Wellvita.

Neemt Macoform elke dag

Ik had praktisch alles geprobeerd, van goede adviezen tot verschillende producten van de plaatselijke drogisterij, totdat ik uiteindelijk het advies van mijn moeder opvolgde en de Macoform-tabletten bestelde bij Wellvita. Het bleek de juiste oplossing te zijn. De tabletten ondersteunen mijn maagfunctie en Macoform is nu al anderhalf jaar een vast onderdeel van mijn ochtendroutine. Als we er nu over praten, heb ik eindelijk weer een gezond 'buikgevoel'. Mijn maag is in balans en vormt gewoon een natuurlijk onderdeel van mij. Het houdt me niet langer tegen om deel te nemen aan sociale activiteiten. Vroeger was mijn maag de baas over mijn leven, maar dankzij Macoform is dat nu niet meer het geval.

Een dagelijkse steun voor uw [col=#20BB8B/spijsvertering:]
goed voor de darmfunctie, een minder opgeblazen gevoel en [col=#20BB8B/een normale] maagfunctie.*

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Doe zoals Anette en probeer Macoform vandaag nog