"Ik slaap LEKKER"

Een goede en gezonde slaap is belangrijk, ook in moeilijkere tijden.

Een paar jaar geleden ging Pia van haar man scheiden. Om de dagelijkse uitdagingen en de toekomst na de scheiding aan te pakken, was het belangrijk voor haar om een goede en gezonde nachtrust te behouden en ’s ochtends uitgerust wakker te worden.

Een goede vriendin had een goede tip..

„Ik heb veel te danken aan mijn goede vriendin. Ze heeft me gesteund toen ik het nodig had tijdens de scheiding”, zegt Pia, terwijl er een vleugje ernst te zien is in haar anders zo blije ogen.

„Ze heeft mij veel geholpen met alles. En op een dag legde ze de 
Sanaforte natuurtabletten op de tafel voor me en zei: Neem er één elke avond voordat je naar bed gaat ... ze helpen om te ontspannen, en voor een gezonde, natuurlijke slaap.”

Pia volgde het advies van haar vriendin en daar is ze vandaag de dag blij mee.

„Ik maakte een lange wandeling met de hond en ’s avonds dronk ik een goede kop kamillethee voor het slapen gaan. Een goede slaap was belangrijk voor mij tijdens mijn scheiding dus ik besloot om Sanaforte te proberen.”

Slaapopwekkende planten

Sanaforte zijn natuurtabletten, gebaseerd op extracten van vier traditionele planten: kamille, hop, citroenmelisse en schisandra. Planten die elk met hun ingrediënten een gezonde en natuurlijke slaap kunnen ondersteunen.

„Ik kende al kamille van mijn goede avondthee. Een tablet elke avond was een snelle en eenvoudige manier om de goede invloed van de plant te verkrijgen. De tabletten waren een goede hulp van mijn vriendin. Ik sliep lekker en had de energie om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Ik ben er erg dankbaar voor.”

Vandaag is Pia gelukkig, blij en positief. Haar liefdesleven is weer op orde en ze heeft veel energie in het dagelijks leven.

”Ik zie de Sanaforte tabletten als een extra hulp voor een goede en gezonde nachtrust in perioden waar je extra ondersteuning kunt gebruiken. En het zijn alleen natuurlijke stoffen ... Mild en zacht”, vertelt de vrolijke vrouw met een grote glimlach.

Pia dronk kamillethee en maakte lange wandelingen met de hond Rufus voor het slapen.

Lekker slapen...
EN UITGERUST WAKKER WORDEN

Pia is niet de enige. We kennen het allemaal wel eens, de hectische dagen, onregelmatige slaaptijden, te veel koffie en te weinig bewegen… Onze moderne levensstijl biedt niet altijd de beste voorwaarden voor een goede en gezonde nachtrust. Het gaat vooral om het vinden van de juiste balans, voor een gezonde slaap.

Uit onderzoek blijkt nu heel duidelijk dat een goede nachtrust belangrijk is als het gaat om onze gezondheid. Het humeur, het energieniveau, de concentratie, het immuunsysteem en de vetverbranding: Dit alles en meer kunnen we als volwassenen bevorderen met 7-8 uur goede slaap elke nacht.

Hier zijn Sanaforte natuurtabletten een eenvoudige en makkelijke manier om je tijdens moeilijke tijden te ondersteunen. Neem één tablet elke avond voor het slapen gaan en je krijgt in één tablet een dosis van vier planten die kunnen helpen om de slaapbereidheid en een natuurlijke, gezonde slaap te bevorderen. Sanaforte is exclusief verkrijgbaar bij Wellvita. 

Heeft u last van een onrustig en gespannen gevoel? Wij bieden u een dagelijkse [col=#20BB8B/ondersteuning om uw nachtrust] te bevorderen, ontspanning te ervaren en stress te controleren

Doe zoals Pia en probeer Sanaforte vandaag nog