Hersentraining

Kan je een beter geheugen en concentratievermogen trainen?

Het korte antwoord is JA!
Hersentraining is effectief en op deze pagina vind je suggesties over hoe je een effectieve training kunt opstellen. Koop NU nu en ontvang een GRATIS vitamineboost bij je aankoop!

Het brein van een 25-jarige

Van verloren sleutels tot vergeten wachtwoorden. Er zijn veel dingen om te onthouden in het leven en de leeftijd eist zijn tol op onze cognitieve vaardigheden: daarom is het belangrijk om onszelf scherp te houden met hersenoefeningen. Want niet alleen lichaamsbeweging is belangrijk - onze hersenen moeten ook worden getraind. Er bestaan veel vooroordelen over oudere mensen: zijn ze echt slecht in het leren van nieuwe dingen en worden ze met de jaren minder scherp?n feite kan een 70-jarige het brein hebben van een 25-jarige - het vergt alleen oefening.

Probeer Remital aan halve prijs

Hersenactiviteit ondersteunen

Heb je behoefte aan extra ondersteuning voor je hersentraining? Bacopa monnieri is gunstig voor het geheugen*. Ginseng draagt bij aan vitaliteit, geheugen en bevordert alertheid*. Vitamine B6 en niacine verminderen vermoeidheid*.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Een beknopte geschiedenis van onze hersenen

Als we klein zijn, groeien onze hersenen praktisch. Op 6-jarige leeftijd zijn ze al zo groot dat ze 90 procent van de volwassen grootte hebben. Maar als we in de 30 en 40 zijn, beginnen ze te krimpen en tegen de tijd dat we 60 zijn, zijn de hersenen zo sterk veranderd dat dit invloed heeft op onze cognitieve vaardigheden. Daarnaast verandert ook de bloedsomloop, wat leidt tot meer vermoeidheid en minder energie. Veel mensen vinden het moeilijker om namen te onthouden en zich dingen te herinneren. Daarom is het belangrijk om de hersenen een leven lang te trainen door ze dagelijks uitdagingen te geven. Met andere woorden: als je je hersenspieren niet traint, kun je niet verwachten dat ze sterk blijven.

Studies tonen aan dat [col=#20bb8b/het leren van een nieuwe taal goed is voor onze hersenen] - en hoe moeilijker hoe beter

Hoe ziet de perfecte hersentraining eruit?

Voor sommigen is de voorkeur voor balspelletjes, terwijl anderen de voorkeur geven aan yoga. Op dezelfde manier zul je ontdekken dat er "hersenworkouts" zijn voor elke smaak. Als je een voorliefde hebt voor getallen en logica, kun je Sudoku proberen. Als je van woorden houdt, kun je denken aan Scrabble of vergelijkbare woordspelletjes. Dit soort spellen zijn geweldig omdat je ze kunt opnemen in je dagelijkse routine. Je kunt ook grotere projecten overwegen, zoals het leren van een nieuwe vreemde taal. Er is veel bewijs dat het leren van een nieuwe taal goed is voor onze hersenen - en hoe uitdagender, hoe beter.

5 goede gewoontes om je hersenen scherp te houden

Remital

Ondersteuning van mentale scherpte

Bacopa monnieri is goed voor het geheugen**. Ginseng ondersteunt de vitaliteit, het geheugen en helpt bij alertheid**. Vitamine B6 en niacine verminderen vermoeidheid.

**Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Eenmalige aankoop
€ 49,95
Herhaalgemak 60 tabletten/elke 2. maand Bespaar € 10 per levering
Tevredenheidsgarantie
€ 19,95
Eerste levering met 50% korting € 19,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 24,85

Hierna per levering € 39,95
Minimale prijs incl. verzendkosten € 44,85

Slechts € 0.67 per dag herhaalgemak
Op voorraad
Bestel vóór 14.00 uur en we verzenden direct
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00