WELK PRODUCT IS GESCHIKT VOOR JOU?  

Jouw gids voor mooie en lichte benen 

Water in je lichaam, zware voeten of ontsierende aderen? Het kan moeilijk zijn om de juiste hulp te vinden. Daarom hebben we een eenvoudige handleiding samengesteld voor mensen die het hele jaar door streven naar lichte, gladde benen.

Het verschil tussen de producten  

Venolet en Hydrolet zijn twee van Wellvita's absolute bestsellers. Beide kunnen bijdragen aan het verkrijgen van lichtere benen, maar wat onderscheidt ze van elkaar? En welk product past het beste bij jou? De onderstaande handleiding helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Venolet Hydrolet
Voor vermoeide benen*
Aderfunctie*
Vochtbalans*
Energiebalans*
Goed voor de nieren en urinewegen*
Bij ontsierende aderen*
Beter uitziende huid*

Hydrolet: De grote klit helpt bij de vochtbalans*. Hibiscus is goed voor de nierfunctie* en maïszijde is goed voor de urinewegen*. Heermoes is goed voor de nieren en urinewegen*. Hibiscus heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop en kan helpen bij vermoeide en zware benen*. Daarnaast ondersteunt het hibiscus de energiebalans van het lichaam*. Venolet: Druivenpitten/-bladeren en pijnboomschors dragen bij aan een normale werking van het veneuze systeem, bloedvaten en bloedsomloop en hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop in de benen - factoren die steun geven bij zware en vermoeide benen**. Druivenpitten/-bladeren kunnen ook het algemene uiterlijk van de huid verbeterenen helpt bij ontsierende aderen*. Vitamine C draagt ​​bij tot de normale vorming van collageen, wat belangrijk is voor normaal functionerende bloedvaten.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Nog steeds niet overtuigd? Kijk dan hier... 

Normale aderfunctie en betere huid

Water in het lichaam en reiniging