Klantenervaringen

Heb je last van één of twee vervelende kwaaltjes? Wij hebben onze vele klantenverhalen verzameld, zodat je kunt ontdekken hoe anderen baat hebben gehad bij de ingrediënten in onze producten. Deze verhalen bestrijken een breed scala aan uitdagingen, variërend van vocht vasthouden en vermoeide voeten tot een opgeblazen gevoel.

Zoek het product waarin je geïnteresseerd bent of door de vele persoonlijke ervaringen bladeren.

Een hulp voor mijn zware benen...en ook als ik onderweg ben

Een hulp voor mijn zware benen...en ook als ik onderweg ben

"Ik heb weleens zware en vermoeide benen. Al sinds ik een tiener was, denk ik". Dat zegt de gepensioneerde architecte Anna-Maria, die vandaag de dag een tevreden gebruiker is van het product Hydrolet. Haar passie voor architectuur heeft haar naar alle uithoeken van de wereld gebracht en als praktiserend architect werd haar werkende leven ook gekenmerkt door veel zittende dagen op kantoor. Lange vluchten, autoritten en urenlang zitten aan een bureau kunnen weleens vermoeide benen geven.
Tags: Hydrolet
Een ondersteuning voor een lange werkdag

Een ondersteuning voor een lange werkdag

Als eigenaar van een plantenkwekerij begint Bibbi vroeg in de ochtend met werken en eindigt ze laat in de avond. Het is niet ongebruikelijk dat ze dagelijks 12-14 uur actief is. "Tuinieren is mijn grote passie. Ik leef en adem voor planten en het contact met mijn klanten die van tuinieren houden. En ik ben van plan om nog vele jaren door te gaan," lacht Bibbi. Lange werkdagen kunnen vermoeiend zijn voor de benen. Bibbi kan dit eker bevestigen. "Het is leuk werk, maar ook zwaar. Het feit dat ik rondhang in een hete kas maakt het er niet bepaald beter op," lacht Bibbi.
Tags: Hydrolet