Klantenervaringen

Heb je last van één of twee vervelende kwaaltjes? Wij hebben onze vele klantenverhalen verzameld, zodat je kunt ontdekken hoe anderen baat hebben gehad bij de ingrediënten in onze producten. Deze verhalen bestrijken een breed scala aan uitdagingen, variërend van vocht vasthouden en vermoeide voeten tot een opgeblazen gevoel.

Zoek het product waarin je geïnteresseerd bent of door de vele persoonlijke ervaringen bladeren.

De diepte van haar rimpels bleven minder

De diepte van haar rimpels bleven minder

Als toegewijde hockeymoeder met een fulltime baan en beperkte vrije tijd, had Caroline moeite om de tijd en het inzicht te vinden om voor haar huid te zorgen. Vaak waren het maar korte periodes met verschillende crèmes, maar toen Collagen Skin Anti-Aging onderdeel werd van Caroline's dagelijkse routine, begon ze een verschil van haar huid te merken.
De structuur van mijn huid is zichtbaar verbeterd

De structuur van mijn huid is zichtbaar verbeterd

Als de tijd krap is, staat huidverzorging niet hoog op de prioriteitenlijst. Daar kan Mathilde Legaard over meepraten. Ze is een alleenstaande moeder van twee jongens en voor haar is het cruciaal dat de dagelijkse huidverzorgingsroutine zowel gemakkelijk als effectief is. Juist deze eigenschappen heeft Mathilde gevonden in Collagen Skin Anti-Aging. En nu beginnen de vriendinnen opmerkingen te maken over hoe stralend en zacht haar huid eruitziet.